مرغداری های راکد حمایت مالی می شوند/ مرینوس با پرواز وارد ایران می شود
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان با بیان اینکه مجوز جدید مرغداری به دلیل اشباع آن در استان صادر نمی شود؛ گفت: برای احیای مرغداری های مستهلک یا صاحبان فوت شده حمایت های ویژه از قبیل سرمایه در گردش از طریق بانکهای عامل اختصاص می یابد تا در چرخه تولید قرار گیرند.
به گزارش تجارتجنوب آنلاین، طهماسب غلام پور در افزود: تعداد ۳۳۴ واحد مرغداری دارای مجوز وجود دارند که ۲۰۳ واحد آن سال گذشته جوجه ریزی داشته و ۲۹۰ واحد هم در چرخه تولید قرار دارند که از مجموع مرغداریها ۴۰ واحد مستهلک یا به دلیل فوت صاحبانشان غیرفعالند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان تصریح کرد: صنعت طیور بهعنوان یک صنعت پویا و نو و دارای گردش مالی بسیار بالا و اشتغالزاست که میتواند به فرایند تولید و اشتغال کمک کرده و از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی اظهار کرد: در سال گذشته بهمنظور تولید و تأمین گوشت سفید، بالغبر ۱۴ میلیون و ۷۷۴ هزار و ۹۴۳ قطعه جوجه ریزی در ۲۰۳ واحد مرغداری در استان صورت گرفته که بالغبر ۳۰ هزار تن گوشت مرغ تولیدشده که با مشکل خاصی روبهرو نبودیم.
غلام پور با بیان اینکه مسوول تولید وتوزیع سازمان جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام هرمزگان است، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون چهار هزارتن مرغ و گوشت منجمد و لاشه گوسفندی جهت تنظیم بازار در سطح استان توزیع شده است.
وی افزود: در خصوص تامین نهاده های کشاورزی نیز مشکلی وجود ندارد و ذخیره سازی حداقل ۱۰۰۰ تن ذرت و به تناژ لازم کنجاله و سویا نیز ذخیره شده است.
مدیرکل شرکت پشتیبانی امور دام هرمزگان تصریح کرد: در هفتماهه نخست سال جاری نیز هشت میلیون و ۶۳۴ هزار و ۲۵۵ قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۹ درصد افزایش داشتهایم که امید است با ادامه این روند، به تعهد سالانه بیش از ۳۰ هزار تن دستیابیم.
غلام پور ادامه داد: درهفتماهه نخست سال جاری در مجموع، ۱۷ هزار و ۲۶۸ تن گوشت سفید در استان هرمزگان تولیدشده است که پیشبینی میشود این رقم تا پایان سال جاری به ظرفیت تولید ۳۰ هزارتن گوشت سفید برسد.
وی بیان کرد: حدود یکمیلیون و ۳۶۳ هزار رأس جمعیت دامی استان هرمزگان است که از این تعداد، یکمیلیون و ۳۰۰ هزار رأس دام سبک و حدود ۴۲ هزار رأس دام سنگین و ۲۱ هزار نفر شتر است و از این مجموعه دامی در استان، میزان ۹ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز استحصال میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان با اشاره به کسری ۳۰ درصدی تولید گوشت قرمز در استان که بیشتر آن در شهر بندرعباس وجود دارد، اظهار کرد: با توجه به سرانه مصرف گوشت قرمز، حدود ۳۰ درصد در تولید گوشت قرمز، کسری تولید داریم که برای رفع این کسری، به دنبال برنامهریزی درازمدت هستیم.
مدیرکل شرکت پشتیبانی امور دام هرمزگان هم در این نشست خبری گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون چهار هزارتن مرغ منجمد و گوشت منجمد و لاشه گوسفندی در استان توزیع شده است.
عبدالرضا تقیزاده با بیان اینکه ۱۷۰ تن تخم مرغ از ابتدای سال تاکنون در سطح استان توزیع شد، افزود: توزیع این اقلام در راستای تنظیم بازار صورت گرفت، در تابستان امسال سه هزار و ۶۰۰ تن مرغ منجمد کیلویی ۶هزار و۷۵۰ تومان در اختیار شهروندان استان قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: همچنین ۴۰۰ تن گوشت منجمد در فروشگاههای بزرگ استان با قیمت ۲۹هزارتومان به فروش رسید که توزیع این گوشت همچنان ادامه دارد.
مدیرکل پشتیبانی امور دام هرمزگان تصریح کرد: ۶۰ تن لاشه گوسفندی نیز در این مدت توزیع شده است که توزیع این گونه گوشت در فروشگاههای بزرگ و قصابیهای منتخب در حال انجام است.
تقی زاده تاکید کرد: مردم از بابت گوشتهای وارداتی منجمد استرالیایی که نژاد مرینوس هستند، اطمینان داشته باشند که کاملا بهداشتی و با تاریخ مصرف مشخص از طریق پرواز وارد ایران می شوند و تحت نظارت و با ذبح شرعی در اختیار آنان قرار گرفته است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰