تأمین زیرساختهای درمانی در شرق و غرب هرمزگان ضروری است
به گزارش تجارت جنوب آنلاین، غلامعباس مومنی در نشست خبری با اصحاب رسانه و اهالی مطبوعات، با گرامیداشت هفته تامین اجتماعی، اظهارداشت: اولویت همه ما خدمترسانی به مردم است و برای بهتر شدن فرآیندها، انتقادات را با آغوش باز میپذیریم بر همین اساس همواره تلاش کردهایم ارتباط خوبی با اصحاب رسانه داشتهباشیم.
مومنی با اشاره به اینکه باید سهم درمان شهروندان بی بضاعت و کم بضاعت مشخص و خدمات درمانی مورد نیاز ارائه شود، خاطرنشان کرد: در درمان مستقیم استان هرمزگان نسبت به سایر استان ها مورد توجه کمتری قرار گرفته است و باید کشور توجه بیشتری به هرمزگان داشته باشد.
مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی هرمزگان، با تاکید بر لزوم توسعه زیرساختهای درمانی در شرق و غرب استان هرمزگان، ادامه داد: در فاصله پارسیان تا بندرعباس هیچ درمانگاهی نداریم اما زمینی توسط خیرین تامین شده است تا بتوانیم درمانگاهی را احداث کنیم هر چند که در عسلویه نیز بیمارستانی احداث شده است که مردم شهرستان پارسیان نیز میتوانند از آن خدمات دریافت کنند. در شرق هرمزگان نیز در تلاش هستیم پزشکان بومی را استخدام کنیم تا ماندگاری نیروها در منطقه افزایش یابد.
به دنبال کلنگ زنی نمایشی نیستم
مؤمنی با اشاره به اینکه در بحث دندانپزشکی در حد کشیدن، پر کردن و جرم گیری خدمات ارائه می دهیم، عنوان کرد: اگر در بندرعباس محلی به تامین اجتماعی داده شود به عنوان پلی کلینیک تخصصی دندانپزشکی، خدماتی بالاتر با هزینه دولتی به شهروندان ارائه خواهد شد.
مومنی با بیان اینکه اقدامات مناسبی در کیش صورت گرفته که تحول آن را شاهد خواهیم بود، تصریح کرد: تعرفه بیمارستان کیش به صورت فوق العاده مورد تصویب قرار گرفت تا بتوانیم خدمات مناسبی در حد رایگان به بیمه شدگان ارائه دهیم. پلی کلینیک قشم فعال است و در حال خدمات رسانی است.
این مقام مسئول کمبود نیروهای متخصص را از مهمترین مشکلات پیشرو مدیریت درمان دانست و عنوان کرد: به دنبال کلنگ زنی نمایشی نیستم بلکه به دنبال وعده ای هستم که عملی شود و مردم به ثمر نشتن آن را به چشم ببینند.
وی در بیان عملکرد سال ۱۴۰۱، افزود: مدیریت درمان تامین اجتماعی دومین بازوی درمانی کشور است و در استان هرمزگان بیش از ۵۰ درصد جمعیت استان جزو بیمه شدگان محسوب میشوند بنابراین اگر بخش درمان را رها کنیم خسارتی برای بیمه شدگان خواهد شد.
مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی هرمزگان افزود: ما با کل بیمارستانهای خصوصی و دولتی طرف قرارداد هستیم و اخیرا نیز کلیه مطبها مکلف شدهاند که با سه بیمهی پایه که یکی از آنها بیمه تامین اجتماعی است عقد قرارداد کنند.
بیمارستان خلیج فارس تجهیز می شود
مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی هرمزگان، با تاکید بر لزوم مشارکت پزشکان ورودی به استان در درمان افراد کم بضاعت، ادامه داد: متأسفانه طی سالهای گذشته شاهد توجهات کمتری به هرمزگان در بحث درمان بودهایم چنانچه طی امکانات درمانی هرمزگان مورد مقایسه با سایر استانها نیست.
مومنی با بیان اینکه هرمزگان تنها یک بیمارستان تامین اجتماعی دارد، اظهارداشت: ما تلاش خود را به کار گرفتهایم تا بتوانیم بیمارستان خلیجفارس را مجهزتر کنیم و بخشهای کلینیکی آن را تکمیل تر کنیم ضمن اینکه vip سازی در بیمارستان را نیز در دستورکار قرار دادهایم.
وی افزود: به هرمزگان کمتر از سایر استانها توجه شده است، چنانچه بوشهر که جمعیت کمتری نسبت به هرمزگان دارد سه بیمارستان دارد و در سال گذشته هم ۷۵ تخت بیمارستانی اضافه شده است اما هرمزگان تنها یک بیمارستان تحت عنوان بیمارستان خلیجفارس دارد و باید این سوال را مطرح کرد که چرا وضعیت هرمزگان چنین است.
با زیر میزی برخورد می شود
دکتر مؤمنی با انتقاد از وضعیت دریافت زیرمیزی توسط برخی پزشکان در بیمارستانها گفت: سازمان تامین اجتماعی برای اینکه زیرمیزیها را در بخش درمان کاهش دهد هر ماه پول پزشکان راتسویه میکند، همچنین بر اساس افزایش عملکرد پزشکان ضریبی نیز در پرداختیها لحاظ شده است که از ماههای آینده به پزشکانی که عملکرد بیشتری داشته باشند پرداخت خواهد شد.
وی با اشاره به مصوبه جدید سازمان تأمین اجتماعی در خصوص پرداختی به پزشکان همکار افزود: براساس این مصوبه ضریب ۲.۳ برابر هزینه پزشکان پرداخت می شود و این خبر خوشی برای جامعه پزشکی خواهد بود. درواقع با اجرای این مصوبه پرداخت ها دوبرابر خواهد شد. این مصوبه باهدف جلوگیری از زیر میزی به زودی اجرایی می شود. البته ضمن احترام به همه همکاران درصورت مشاهده هرگونه اقدامات خلاف قانون و زیر میزی قاطعانه برخورد خواهد شد.پرداخت خارج از تعرفه مصوب خدمات پزشکی تخلف و خط قرمز محسوب می شود.
۸۵ درصد رضایتمندی مراجعان از خدمات درمانی ارائه شده
مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان، با بیان اینکه طبق نظرسنجیها توانستهایم ۸۵ درصد رضایتبخشی را در خدمات درمانی ایجاد کنیم و رتبه اول را در درمان کشور کسب کنیم؛ اظهارداشت: سال گذشته ۱۳۰۰ میلیارد تومان هزینه درمان در بخش درمان استان کردهایم که ۷۷۰ میلیارد تومان در درمان غیر مستقیم بوده و ۵۳۰ میلیارد تومان نیز در درمان مستقیم هزینه شده است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود یک میلیون و ۶۸۰ هزار نفر مراجعه کننده به مراکز درمانی تامین اجتماعی داشتهایم، گفت: مدیریت درمان تامین اجتماعی وظیفهای در حوزه پیشگیری ندارد اما با این وجود طرح هرمزگان سالم را راهاندازی کردیم و در ادارات مختلف به سراغ افراد رفتیم و بررسی بیماریهای مزمن را در آنها انجام میدهیم.
مومنی، با اشاره به اینکه پاکبانان همواره در معرض برخی بیماریهای عفونی هستند، خاطرنشانکرد: در تلاش هستیم که با شناسایی پاکبانان به کل این قشر در استان به صورت رایگان علیه هپاتیت و کزاز واکسینه می شوند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰