کارشناس فرآورده های سلامت هشدار داد؛

ملاحظات مصرف داروهای ضد انعقادی با خوراکی‌ها

کارشناس فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، در مورد مصرف همزمان برخی خوراکی‌ها و داروهای ضدانعقادی هشدار داد.

به گزارش تجارت جنوب آنلاین، الناز ذوقی گفت: بیمارانی که داروهای ضدانعقاد خون مصرف می‌کنند قبل از شروع هر نوع داروی جدید باید با پزشک و داروساز برای اطمینان از عدم بروز تداخلات دارویی مشورت کنند.

وی افزود: در بیمارانی که در حال مصرف وارفارین هستند، میزان دریافت ویتامین K از طریق مصرف کاهو و انواع کلم، سبزیجات با برگ‌های سبز تیره در هر روز باید مقداری ثابت باشد تا تأثیر دارو کم و زیاد نشود.

کارشناس فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در این بیماران شرایط زمینه‌ای متعددی مانند تب، اسهال، سوءتغذیه، التهاب و پرکاری تیروئید می‌تواند موجب افزایش اثرات وارفارین و ریسک خونریزی شود.