باید آثار هنری به منظور شناساندن فرهنگ ایثار و شهادت تولید شود
به گزارش تجارت جنوب آنلاین از قزوین، حجتالاسلاموالمسلمین سید رمضان موسوی مقدم در دیدار با امام جمعه قزوین افزود: مشکلات جدی جامعه ایثارگران در سه بخش اشتغال، مسکن و درمان اولویتبندی شده است که در حوزه درمان رفع دغدغههای این قشر معظم تا حد مطلوبی برطرف شده، اما در دیگر حوزهها مشکلات همچنان باقی است و رفع آنها همت جدی مسئولان را میطلبد.
وی افزود: والدین شهدا در حوزههای مسکن و اشتغال مشکلی ندارند و در حوزه درمان بیشتر مورد توجه هستند اما بنیاد شهید و امور ایثارگران برای همسران و فرزندان شهدا و جانبازان ۲۵ درصد برنامهریزی بیشتری دارد تا مشکلات آنها در حوزههای یاد شده برطرف شود.
موسویمقدم به حضور مجدد سعید اوحدی معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نهاد مقدس اشاره کرد و گفت: ایشان خودشان آزاده، جانباز و برادر شهیدند، لذا با مشکلات جامعه ایثارگران آشنا هستند و در جهت رفع آنها همت میکند تا بتواند دغدغههای این قشر معظم بهویژه مسکن و اشتغال برطرف شود.
نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: امروز فرزندان شهدا با توجه به تحصیل در مدارس شاهد و دانشگاهها توانستند مدارج عالی را طی کنند و مسئولیتهای سنگینی را بر عهده گرفتند که این مهم افتخار بزرگ است.
در نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت عقبافتادگی وجود دارد.
این مسوول به فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کرد و گفت: در تبیین و نهادینه کردن این فرهنگ عقبافتادگی وجود دارد که نیازمند اقدامات ارزشمند در حوزههای سینما، تئاتر، انیمیشن، موسیقی، صداوسیما و سرود هستیم.
وی افزود: البته طی چند سال گذشته اقدامات فرهنگی در حوزه سرود انجام شده اما همچنان در سایر حوزهها، آنگونه که باید کار ارزشی انجام نشده است.
هنوز فرهنگ ایثار و شهادت تبدیل به جریانسازی در کشور نشده است
نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: بعد از انقلاب اسلامی هنوز فرهنگ ایثار و شهادت تبدیل به جریانسازی در کشور نشده است و همین بزرگترین مشکل به شمار میآید.
موسویمقدم به شورای عالی فرهنگ ایثار و شهادت به ریاست رئیسجمهور و در استانها به ریاست استانداران اشاره کرد و گفت: این شورا باید در جهت تبدیل فرهنگ ایثار و شهادت به یک جریان در کشور، فعالتر شود تا اتفاقات خوبی در زمینه ترویج این فرهنگ بیفتد.
وی با اشاره به اینکه حوزه فرهنگی یکی از مهمترین دغدغههای مقام معظم رهبری است و به مسئولان به کار کردن در این حوزه تاکید کرده و میکنند، افزود: همین مطلب فعالانه کار کردن مدیران را دوچندان میکند تا آثار ارزشی در حوزه ترویجی تولید شود.
باید آثار هنری به منظور شناساندن فرهنگ ایثار و شهادت تولید شود
نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: باید در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هماهنگی و همدلی بین مسئولان بهوجود آید تا آثار فرهنگی و هنری در زمینههای موسیقی، فیلم، سرود و انیمیشن به منظور شناساندن فرهنگ ایثار و شهادت به آحاد جامعه بهویژه نسل جوان تولید شود.
موسویمقدم افزود: اگر امروز بهدرستی در حوزههای فرهنگی کار نشود نسل آینده درکی از فرهنگ ایثار و شهادت نخواهد داشت به همین دلیل باید مسئولان از هنرمندان در خلق آثار هنری حمایت کنند تا تولیدات فرهنگی غنی از سرمایههای عظیم هشت سال دفاع مقدس تولید شود.
این مسوول تاکید کرد: در حوزه فرهنگی به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عقبماندگی جدی وجود دارد که باید مسئولان وارد میدان شوند و آن را برطرف کنند.
خانه شهید حسین لشگری به موزه تبدیل شود
نماینده ولی فقیه در استان قزوین در این دیدار گفت: امیرالمؤمنین (ع) بسیار راجع به یتیمان سفارش کردهاند، نورانیترین یتیمان فرزندان شهدا هستند، چقدر روایات راجع به مقام شهدا داریم، ما باید روی اینها کار کنیم.
آیت الله عبدالکریم عابدینی خاطرنشان کرد: بنابراین راهاندازی شعبه قرآنی و هویتشناسی شهدا و شعبه روایات مربوط به شهدا بسیار میتواند مؤثر باشد، امیرالمؤمنین (ع) در خطبه ۵۶ نهجالبلاغه میفرماید وقتی اسلام آمد پدر با پسر و برادر با برادر میجنگید، چون برخی هنوز کافر و برخی مسلمان شده بودند، اما همین که خدا صداقت و درستی را از ما دید اسلام پیروز شد.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین تأکید کرد: شهید لشگری از شهدای شاخص استان ماست، ایشان خانهای دارد که امام جمعه محترم ضیاءآباد بسیار پیگیر این است که آنجا خانه موزه شهید شود، متأسفانه این امر تاکنون محقق نشده است، خوب است به این موضوع توجه ویژه شود.
آثار ارزشی در حوزههای فرهنگی تولید شده است
در ادامه دیدار، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین گفت: در شورای فرهنگ ایثار و شهادت تاکنون مباحث مختلفی از جمله قرارداد بیمه تکمیلی دی با مراکز خصوصی، واگذاری زمین و رفع مشکل اشتغال جامعه ایثارگران پیگیری و اجرا شده است.
وی افزود: تاکنون آثار ارزشی در حوزههای مستند، سرود و کتاب تولید شده و یادوارههای شهدای مختلفی در شهرستانها اجرا شده است تا فرهنگ ایثار و شهادت به آحاد جامعه شناسانده شود.
اسمعیلی با اشاره به بند «و» تبصره ۹ قانون بودجه، بیان کرد: طبق این بند یک درصد از اعتبارات کل دستگاههای اجرایی باید در حوزه ایثار و شهادت هزینه شود که این مهم با پیگیریهایی که انجام گردید، در سال گذشته محقق شده است.
وی به طرح سپاس دیدار با خانوادههای شهدا و ایثارگران اشاره کرد و گفت: ۷۰ درصد این دیدارها به همت کارکنان و مابقی یگانهای نظامی و دستگاههای اجرایی انجام شده که این مهم باید در سال جاری به نحو مطلوبی اجرایی شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰