دغدغه سه قلوهای آقای مجرد!/ فرزندآوری به سختی فولاد

موضوع حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از مهم‌ترین چالش فعلی کشور بوده اما بسیاری خانواده ها علیرغم مسائل و مشکلات اقتصادی به فرزندآوری و ازدیاد نسل توجه ویژه ای دارند و آن را یک نعمت الهی و برکت خانواده می دانند.

به گزارش تجارت جنوب آنلاینفاطمه رکن الدینی، موضوع حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از مهم‌ترین چالش فعلی کشور بوده اما بسیاری خانواده ها علیرغم مسائل و مشکلات اقتصادی به فرزندآوری و ازدیاد نسل توجه ویژه ای دارند و آن را یک نعمت الهی و برکت خانواده می دانند.

حال این برکت با تولد چندقلوها حلاوت بیشتری دارد و می طلبد مورد حمایت مسوولان در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری، بر اساس قانون حمایت از جوانی جمعیت قرار گیرند.

گفتگوی خواندنی ما را با خانواده چندقلوها در هرمزگان بخوانید که با داشتن ۷ فرزند که ۵ نفر از آنان چند قلو بدنیا آمده اند هنوز مشتاق فرزندآوری هستند.

“عیسی مجرد” ۳۹ ساله اهل فیروزآباد استان فارس ساکن بندرعباس شاغل در صنعت فولاد کاوه و بانو “کبری مرادی” ۳۶ ساله خانه دار با تحصیلات حوزوی، زوج پسرعمه و دختر دایی هستند که دردها و مرارتهای چندقلوها داشتن را با لبخند فرزندانشان فراموش می‌کنند.

مادر زهرا ۱۰ ساله،علی ۷ ساله،زینب و حسین دوقلوی ۴ ساله، فاطمه، معصومه و عباس سه قلوهای خردادماه ۱۴۰۳ می گوید: همانگونه که رهبرم بر فرزندآوری تاکید داشتند و در سال ۹۹ فرمودند: “مسئله افزایش جمعیت بایستی ترویج بشود. ازدواج بهنگام و بدون تأخیر یکی از کارهای لازم و واجب است؛ فرزندآوری و تکثیر نسل یکی از آن وظایف مهم و اساسی است که بایستی انجام بگیرد که هر دو‌ی اینها -هم ازدواج زودهنگام و بهنگام، و هم تکثیر نسل- جزو نیازهای حیاتی امروز کشور و فردای کشور است.”

ماهم با اتفاق نظر وعلاقمندی دو طرفه به تعدد فرزند بیشتر با همسرم به عنوان یک خانواده ایرانی و اسلامی به منویات مقام معظم رهبری پاسخ دادیم.

وی می افزاید: علیرغم اینکه دیسک کمرم در زمان بارداری دوقلوها در سال ۹۶ پاره شد اما با توکل برخدا ریسک را پذیرفتم و خدا رو شکر ۳ قلوها در خرداد ۱۴۰۳ سالم به دنیا آمدند و مشکلی پیدا نکردم.

مادر سه قلوها ادامه می‌دهد: ما تصمیم داشتیم ۶ فرزند داشته باشیم اما خداوند یک‌جا سه قلو به ما عطا کرد و صاحب ۷ فرزند شدیم و به خاطر تعدد فرزند مورد مذمت اطرافیان قرارداشتیم خصوصا اینکه در شهر غریب دست تنها بودم و سختی ها را می‌دیدند. آنها می‌گفتند ۴ فرزند دارید و کافی است، دیگر چرا با وجود مشکلات اقتصادی جامعه دوباره بچه دار می‌شوید اما ما معتقدیم باید آینده نگری کرد و به فکر خود و آینده جامعه و کشور هم باید باشیم. سختی ها تمام و بچه ها بزرگ و هرکدام عضوی موفق برای این جامعه خواهند بود. هر چند مشکلات مالی با توجه به تورم و نیازها همیشه وجود داشته و دارد اما خداوند خودش روزی رسان است.

او با اشاره به مشکلات زندگی چندقلو داری می‌گوید: با دریافت وام خودرو ثبت نام کردیم اما نام ما در نیامد و اگر شرایط برای واگذاری خودرو به صورت اقساطی برایمان فراهم می شد خیلی خوب بود.
از طرفی چون برای نگهداری و جابجایی بچه ها با سختی هایی روبرو هستیم و هزینه پرستار کمکی هر ساعت ۱۰۰ هزارتومان است و درماه حداقل ۱۵ میلیون تومان می‌شود که تامین آن برایمان میسر نیست.

خانم مرادی که دغدغه تامین شیر خشک ۶ ماهه دوم سه قلوها را از هم اکنون دارد بیان کرد: مرکز بهداشت، شیرخشک نوزادان را تاشش ماه می‌دهد و از الان نگران هستم که شیرخشک باید تغییر کند و در ۶ ماهه دوم نمی‌توان به نوزادان اپتامیل یک داد و تهیه آن از بیرون نیز مشکل است.

او همچنین از اداره کل بهزیستی انتقاد دارد و می‌گوید: قرار بود ماهیانه کمک مالی انجام شود که تاکنون حمایتی از این نهاد نشده است.

عیسی مجرد پدر چندقلوها هم می‌گوید: موضوع پوشاک، شیرخشک و واگذاری خودرو به صورت اقساطی اولویت‌های رفع مشکلاتمان است.

وی به خانواده ها توصیه کرد: از مشکلات فرزندآوری نهراسند چرا که حلاوت و شیرینی این نعمت های خدادادی چندین برابرند و رزق و روزی و برکت را با خود خواهند داشت.

گفتنی است با توجه به اینکه وی از کارکنان شرکت صنعتی فولاد کاوه جنوب بندرعباس است ، انتظار می رود علیرغم کمک هایی که انجام داده است، در راستای حمایت سازمان مربوطه از قانون جوانی جمعیت و فرزندآوری شاهد تحقق مطالبات و رفع مشکلات این زوج جوان باشیم.