۲۷ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان قزوین تولید شد
قزوین - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۲۷ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان قزوین در هشت ماهه اخیر تولید شده است.
به گزارش تجارت جنوب آنلاین از قزوین، حمید رضا عزتی افزود: این میزان گوشت قرمز تولید شده نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲۳ هزارو ۱۰۰ تن بوده که حدود ۱۴.۴درصد رشد داشته است.
وی پیش بینی کرد تا پایان سال جاری بیش از ۳۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این استان تولید شود.
عزتی تاکید کرد: تامین مستمر نهاده های دامی و اتخاذ سیاستهای حمایتی همچون تامین سرمایه در گردش ارزان قیمت می تواند به پایداری تولید و تحقق دستیابی به خودکفایی در این صنعت منجر شود.
















ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰