مدیر شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران قزوین:

بانک قرض الحسنه مهر ایران در قزوین ۶۰ هزار و ۵۶۶ فقره وام پرداخت کرد

قزوین - مدیر شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران قزوین گفت: این بانک از ابتدای سال‌جاری بیش از ۶۰ هزار و ۵۶۶ فقره تسهیلات قرض الحسنه به ارزش ۳۸ هزار و ۵۸۳ میلیارد ریال پرداخت کرد.

به گزارش تجارت جنوب آنلاین از قزوین، مرتضی بهاروند روز شنبه با مناسبت هفدهمین سالگرد تاسیس بانک قرض الحسنه مهر ایران افزود: بانک قرض الحسنه مهر ایران در سال ۱۳۸۶به عنوان نخستین و بزرگترین بانک قرض الحسنه کشور تاسیس و در ۲۲ آذر سال ۱۳۸۷ با مجوز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به طور رسمی به عنوان یک بانک آغاز به کار کرد.

وی اظهار کرد: بانک قرض الحسنه مهر ایران بدون انجام هیچگونه فعالیت تجاری و فقط با تاکید بر الگوی بانکداری اسلامی فعالیت می کند و تنها با صفر تا چهار درصد کارمزد به مردم و مشتریان تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می کند.

بهاروند،توانمندسازی و تقویت توان اقتصادی اقشار مختلف جامعه، فقر زدایی و رفع محرومیت های اقتصادی به ویژه در مناطق کم برخوردار، اشتغال و کار آفرین، ازدواج، فرزندآوری، تامین معیشت، افزایش قدرت خرید مردم و درمان و حمایت از مددجویان تحت پوشش سازمان های حمایتی از جمله کمیته امداد، بهزیستی و سازمان های مردم نهاد را از جمله اهداف بانک قرض الحسنه مهر ایران عنوان کرد.

این مسوول ادامه داد: بانک قرض الحسنه مهر ایران با هدف توسعه بانکداری الکترونیکی و تحقق بانکداری بدون کاغذ(بانکداری سبز ) اقدامات مهمی انجام داده که راه اندازی سامانه آنلاین درخواست وام در بستر همراه بانک و اینترنت بانک، امکان افتتاح حساب آنلاین، راه اندازی پیشخوان مجازی، راه اندازی سامانه توثیق سهام، احراز هویت آنلاین “سجام”، کارت هدیه مجازی، راه اندازی سامانه آنلاین اخذ معدل حساب و طراحی عملیات بانکی متنوع در همراه بانک از جمله این اقدامات است.

وی پرداخت تسهیلات بدون ضامن را از اولویت های این بانک دانست و گفت: افراد واجد شرایط با ارایه یک فقره چک صیادی و بدون ضامن امکان دریافت تسهیلات را از این بانک خواهند داشت.

مدیر شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران قزوین با بیان اینکه تسهیلات در این بانک به صورت قرض الحسنه و کارمزد چهاردرصد است، بیان کرد: از ابتدایی سال‌جاری ۲۷ درصد وام های پرداختی این بانک بدون ضامن بوده است .

بهاروند خاطرنشان کرد :بانک قرض الحسنه مهر ایران قزوین همچنین در زمینه پرداخت تسهیلات فرزندآوری نیز فعالیت های پررنگی داشته تا جایی که طی سال جاری یکهزار و ۲۰۰ فقره به ارزش ۲ هزار و ۳۰ میلیارد ریال به متقاضیان در استان پرداخت کرده است .

کسب رتبه سوم بیشترین منابع بانکی در میان بانک های استان قزوین

مدیر شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران قزوین گفت: براساس آمار کمیسیون هماهنگی بانکهای استان قزوین در پایان آبان ماه؛ بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان قزوین بعد از بانک سپه و ملی عنوان بزرگترین بانک استانی را به خود اختصاص داد.

بهاروند  ادامه داد: منابع بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان قزوین از ۱۰۰ میلیارد ریال گذشت و به رتبه سوم بیشترین منابع بانکی در استان قزوین رسید، این در حالی است که بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تنها با یک عنوان از عقود یازده گانه اسلامی فعالیت می کند.

بیشترین درصد رشد در میان بانکهای استان

این مسوول تاکید کرد: براساس آمار کمیسیون هماهنگی بانکهای استان قزوین بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان قزوین در سال جاری با رشد ۴۰ درصدی منابع نسبت به ابتدای سال جاری عنوان بیشترین درصد رشد را نیز در میان بانکهای استان کسب کرده است در حالیکه منابع بانکی در استان قزوین تنها ۱۷٫۵ درصد رشد داشته است.

وی اضافه کرد: همچنین بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان قزوین با کسب ۱۳ درصد از مجموع منابع ۷۹۰ میلیارد ریالی بانکهای استان توانسته جایگاه ویژه ای را در این بخش به خود اختصاص دهد.

بهاروند با بیان اینکه وام اشتغال در الولویت این بانک قرار دارد ، افزود: بانک قرض الحسنه مهر ایران استان قزوین در حوزه اشتغال موضوع جزء ۳ و جزء ۴ بند ب تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۳  وام های قرض الحسنه را به سازمان های کمیته امداد به تعداد ۱۳۰ فقره به ارزش ۱۶۲ میلیارد ریال، سازمان بهزیستی به تعداد ۷۵ فقره به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال، بنیاد برکت به تعداد ۱۱۰ فقره به ارزش ۱۳۷ میلیارد ریال، بنیاد شهید به تعداد ۳۵ فقره به ارزش ۵۴ میلیارد ریال پرداخت کرده است.

وی یاد آور شد: همچنین در پرداخت وام های اشتغال این بانک به بنیاد علوی به تعداد ۱۲ فقره به ارزش ۱۷ میلیارد ریال، مشاغل خانگی به تعداد ۹۴ فقره به ارزش ۹۲ میلیارد ریال، امور عشایر به تعداد ۱۴ فقره به ارزش ۲۱ میلیارد ریال، سازمان زندانها به تعداد ۱۱ فقره به ارزش ۱۶ میلیارد ریال، امور بسیج به تعداد ۳۶ فقره به ارزش ۴۲ میلیارد ریال، معاونت روستایی به تعداد ۱۴ فقره به ارزش ۱۹ میلیارد ریال، جهاد دانشگاهی به تعداد ۱۰ فقره به ارزش ۱۵ میلیارد ریال پرداخت کرده است.

Print Friendly, PDF & Email