صید ساردین در جاسک ۱۰ درصد افزایش یافت
معاون صید و صیادی شیلات جاسک گفت: صیادان این شهرستان از آغاز فصل صید تاکنون دو هزار تن ساردین صید کردند که در همسنجی با سال گذشته ۱۰ درصد افزایش نشان می دهد.
اکبر حیدری نژاد در گفت و گو با خبرنگار تجارت جنوب آنلاین ازشهرستان جاسک افزود: تغییرات جوی و آموزش نوین به صیادان علت افزایش صید در آبهای این شهرستان بوده است. وی، فصل صید ساردین ماهیان را از اول مهر۹۷ تا نیمه دوم اردیبهشت ماه ۹۸عنوان کرد و ادامه داد: ۴۵۰ صیاد زن و مرد بوسیله ۲۵ فروند قایق و لنج با استفاده از تورهای ریزبافت، صید ماهی ساردین را برعهده داشتند.
معاون صید و صیادی شیلات جاسک اظهار داشت: ۷۵ درصد ماهی صید شده به ۳ کارخانه فعال پودر ماهی و یک سردخانه عمل آوری این شهرستان و بقیه به شهرستانهای میناب ، رودان و بندرعباس ارسال شد.
حیدری نژاد یاد آور شد: جاسک بعد از شهرستان قشم رتبه دوم صید ساردین ماهی را در هرمزگان دارد؛ از جمعیت ۵۱ هزار نفری جاسک در ۳۰۰ کیلومتری بندرعباس، ۵ هزار نفر با بهره گیری از ۸۰۰ فروند لنج و قایق به صید و صیادی مشغول هستند.
ساردین ماهیان از دسته ماهیان سطحی است که به نام ساردین و موتو معروف هستند.ترکیبات گوشت ساردین ماهیان دارای پروتیین و ویتامین های بالایی هستند که می توان به عنوان یک ماده غذایی منفرد و همراه با مواد غذایی دیگر مصرف کرد زیرا دارای بافت نرم و بسیار نازک بوده و زود فساد می شوند.
ساردین ماهیان به دلیل داشتن لطافت و ظرافت بافت در مقابل عوامل ایجاد کننده فساد بسیار حساس بوده و کیفیت غذایی خود را در صورت نبود سرعت در کار و عمل آوری و یا حمل و نقل و گذشت زمانی کوتاه سریع از دست می دهند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰