بهره برداری طرحهای بزرگ دریایی در سفر ریاست جمهوری
به گزارش تجارت جنوب آنلاین، حسین عباسنژاد در نشست با خبرنگاران، با اشاره به اجرای طرحهای بزرگ دریایی و بندری طی ۲ ساله دولت سیزدهم در هرمزگان به عنوان قطب اقتصاد دریایی کشور اظهار کرد: بهرهبرداری از طرح توسعه بندر بوموسی برای تامین رفاه مردم جزیره و اتصال به سرزمین اصلی وآغاز عملیات اجرایی مجتمع بندری مکران که بزرگترین مرکز اقتصادی کشور بعد از بندرشهید رجایی خواهدشد، از برنامههای سازمان بنادر هرمزگان در سفر رییس جمهور به هرمزگان است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به تصویب طرح توسعه بندر شهید رجایی افزود : بندر شهید رجایی محصول انقلاب اسلامی و امروز با ۲۴۰۰هکتار وسعت ،۳حوضچه ، ۴۵پست با ظرفیت ۱۴۵میلیون تن (۳/۶میلیون TU)نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا می کند .
عباس نژاد با اشاره به تحریمهای خصمانه علیه حمل و نقل دریایی تصریح کرد : علیرغم فشارهای تحریمی طرحهای توسعه در بحث فیزیکی ،فاز ۳بندر ،۵اسکله نفتی اجرا شده یا در حال اجراست . تلاش کرده ایم کمبودی در صنعت حمل و نقل دریایی ایجاد نشود .
وی با اشاره به سرمایه گذاریهای کلان در حوزه بنادر و دریانوردی گفت : از ۸۰میلیون تن ظرفیت بندرشهید رجایی استفاده می کنیم و یک محوطه لجستیکی به مساحت ۲۴۰۰هکتار در سفر ریاست جمهور به بندر شهید رجایی اضافه خواهد شد . همچنین حوضچه های این بندر ظرفیت پذیرش کشتی هایی ۱۷۳۰۰tuرا دارند و با طراحی حوضچه چهارم شناورهای ۲۲۰۰۰tu پذیرش خواهند شد .
افتتاح بندر چندمنظوره خمیر نیز مهمترین فعالیتهای صورت گرفته در دولت سیزدهم است که این طرح در راستای بهبود وضعیت حمل و نقل و همچنین صادرات و واردات موادمعدنی موجود در معادن غرب استان هرمزگان انجام شد تا با عملکرد یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن، بتواند اقتصاد کشور را در وضعیت بهتری قرار دهد.
عباسنژاد یادآورشد: در راستای تقویت ایمنی بنادر با افتتاح برج کنترل جدید که مرتفعترین برج کنترل بنادر سراسر کشور است، نظارت خود را بر فعالیتهای دریامحور گستردهتر کردهایم.
وی ادامه داد: تفاهمنامه توسعه گردشگری دریایی با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی،راه و شهرسازی و استانداری منعقد شده و با افتتاح ۳پروژه در سالهای آینده استان از لحاظ گردشگری با توسعه و تحول قابل توجهی روبرو خواهد شد. اصلاح رویه های مرزنشینی در دستور گار قرار دارد
حسین سعیدی ناظر گمرکات استان هرمزگان در این نشست گفت: گمرکات استان پنج ادارهکل و ۲۶ دفترخانه گمرکیرا شامل می شود که این ادارات کل در بندرشهید رجایی ، شهید باهنر بندرعباس ، بندرلنگه ، قشم و کیش مستقر هستند .
برای دو گمرک سیریک و انرژی بر پارسیان نیز تمام رویه هار ا تعریف کرده ایم ناظر گمرکات استان هرمزگان افزود :با تلاش سازمان بنادر، اسکلهای در بندرخمیر ایجاد شده و به تبع آن گمرک بندرخمیر نیز کار خود را آغاز کرده است. حسین سعیدی افزود: رویه پیلهبری و ملوانی نیز که تنها در بندرخمیر فعال بود، از سال گذشته با کمک سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان در بندر تیاب و سیریک هم فعال شد.
وی بیان کرد: لایحه دوفوریتی ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان در صحن مجلس قرار دارد و تصویب آن موجب بهره مندی ملوانان از مزایای این قانون می شود . البته در کنار آن اصلاح برخی رویه های مرزنشینی در دستور کار قرار گرفته است .
سعیدی از صدور ضمانت نامه برای شرکتهای دانش بنیان در مدت مشخص خبرداد و خاطر نشان کرد : از این پس در راستای ترخیص کالاهای اظهاری ضمانتنامهای برای شرکتهای دانش بنیان از ۶ ماه تا یک سال صادر میشود. ناظر گمرکات استان هرمزگان اظهار کرد: در مکران نیز تفاهمنامه انبار اختصاصی و انتقال کالاها به صورت کانتینری را منعقد کردیم تا بخشی از چرخه اقتصاد کشور را جلو ببریم.
سعیدی با اشاره به اینکه است، گفت: گمرکات هرمزگان بهتبع فعالیت سازمان بنادر در بندر شهید رجایی بیش از ۵۰ درصد فعالیتهای گمرکی کشور را دربر دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰