آغاز برداشت گل گاوزبان از سطح ۲۴ هکتار از مزارع قزوین
به گزارش تجارت جنوب آنلاین، محمد پیله فروش روز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: تا پایان فصل برداشت در اواخر تیرماه سال جاری از این میزان سطح زیر کشت حدود ۳۰۰ الی۷۰۰ کیلوگرم در هکتار گاوزبان تر برداشت شود.
وی میانگین برداشت گل گاوزبان خشک در مزارع این منطقه در هر هکتار ۱۰۰ الی ۱۵۰ کیلوگرم برآورد کرد.
پیله فروش روستاهای یارود، عباسک، کلمین، سنبل آباد، ازگنین علیا و سفلی در منطقه الموت غربی را از روستاهای مهم کشت این محصول در استان ذکر کرد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه گل گاوزبان گیاهی علفی است که ۴۰ الی ۷۰ سانتی متر طول دارد و از دانه آن در تهیه روغن استفاده می شود.
وی افزود: این گیاه در مناطق کوهستانی سردسیر و نیمه مرطوب که در طول بهار و تابستان دارای باران متناوب هستند و در استانهای مازندران و گیلان در مناطق کوهستانی و نیمه مرطوب وجود دارد
پیله فروش افزود: بذر گاوزبان طی ۵ الی۲۱ روز در دمای ۲۱ درجه سانتیگراد جوانه می زند و می توان اواخر اسفند ماه درمزارع کشاورزی کشت کرد.
این مسوول خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه در تولید این محصول از کود و سموم کشاورزی استفاده نمی شود می توان در صورت تامین اعتبار لازم، مناطق مستعد استان را برای تولید گل گاو زبان شناسایی تا بتوانند گواهینامه ارگانیک این محصول را دریافت کنند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰