تولید ۱۵۷۰۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان قزوین

قزوین - مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۵ هزارو ۷۷۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی فعال این استان تولید شده است.

به گزارش تجارت جنوب آنلاین از قزوین، سید محمد میربابایی با اعلام این خبر افزود: این میزان گوشت قرمز تولید شده نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۵ هزار و ۲۵۰ تن بوده افزایش سه درصد رشد داشته است.

وی اظهار کرد: از این میزان گوشت تولید شده حدود پنج هزار و ۲۰۰ تن در استان مصرف و مابقی به سایر استان ها ارسال شده است.

به گفته وی این میزان گوشت قرمز در حدود چهار میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی صنعتی و سنتی استان قزوین تولید شده است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: بیشترین گوشت قرمز در استان قزوین در واحدهای پرورش دام شهرستان بوئین زهرا تولید می شود.

وی خاطر نشان ساخت: در حال حاضر ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان فعالیت دارند.

Print Friendly, PDF & Email