تصمیم گیری های داخلی یکی از دلایل بروز مشکلات در بخش صادرات کشور است
رئیس اتاق بازرگانی شهرستان بندرلنگه گفت: عمده مشکلات صادرات و واردات به دلیل تصمیم گیری داخلی است هر چند نمی توان منکر تاثیرات منفی تحریم ها بر اقتصاد کشور شد اما این حوزه نیازمند تصمیم گیری و راهکارهای مناسب و قاطع است.
به گزارش تجارت جنوب، بدر دریابان،بیان داشت: توسعه صادرات و واردات یکی از دغدغه های مهم تجار و بازرگانان کشور و به تبع استان هرمزگان می باشد، درست است که تحریمهای ظالمانه و غیر منطقی اقتصادی وجود دارد اما بخش عمده مشکلات به دلیل راهکارها مربوط به تصمیم گیری های درون کشور است.
وی اضافه کرد: برای رفع موانع و مشکلات در حوزه اقتصادی نیاز به همفکری، همدلی واتخاذ راهکار مناسب به همراه قانون و مصوبات لازم الاجرا در کشور است.
دریابان تصریح کرد: باید با تصمیم گیری های درست و به موقع از بخش خصوصی و بازرگانان، سرمایه گذاران و تولید کنندگان حمایت واقعی شود، حمایت دولت از فعالین اقتصادی کشور می تواند در آنها را مقابل چالشهای و فشاوهای بیرونی مقاوم تر کند و حتی به جرات می توان گفت، مشکلات بیرونی را بی اثر خواهد شد.
وی با اشاره به نیاز شهرستان بندرلنگه به ایجاد منطقه ویژه اقتصادی گفت: مسؤلین استان و کشور در سالهای اخیر به ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در این شهرستان به منظور تسهیل در امر صادرات و واردات و رونق اقتصاد و اشتغال قول مساعد داده اند که امیدواریم هرچه سریعتر پیگیری ها در خصوص ایجاد منطقه ویژه اقتصادی انجام گیرد.
رئیس اتاق بازرگانی شهرستان بندرلنگه با اشاره به گمرک بندرلنگه ،بندرکنگ و پارسیان در غرب استان، اظهار کرد: اهمیت بنادر غرب هرمزگان و قدمت تاریخی گمرک بندرلنگه و بندرکنگ در صادرات و واردات بر کسی پوشیده نیست.
وی تاکید کرد: با توجه به جایگاه و نقش بندرلنگه در صادرات و واردات کشور، این بندر نیازهای ضروری در حوزه صادرات دارد، حوضچه بندرلنگه جهت ورود کشتی ها و بارجهای بالای. ٣٠ هزار تن نیازمند لایروبی و توسعه است.
دریابان تصریح کرد: در زمانی که صادرات یکی از نیازهای مبرم کشور به منظور ارز آوری است، باید زمینه را برای رفع مشکلات پیشروی فعالین این عرصه فراهم کرد.
وی تاکید کرد: تداوم و صادرات به ویژه محصولات غیر نفتی از بندرلنگه نیاز به فراهم سازی زیر ساختهای بندری این شهرستان است که بتوان صادرات از این منطقه را توسعه داد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰