نمایندگان منتخب باید در مسیر حل مشکلات مردم گام بردارند
به گزارش تجارت جنوب آنلاین، شیخ یوسف جمالی با بیان اینکه نمایندگان منتخب دارای سوابق نمایندگی در مجلس شورای اسلامی و شورای شهر هستند و انتظار از آنها در دوره جدید نیز بیشتر است بر شناسایی و حل مشکلات عمومی و محلی از سوی منتخبین تاکید کرد و گفت: از جمله مهمترین مراحل عالمانهی قانونگذاری، شناسایی مشکلات عمومی و صورتبندی درست و اولویتبندی آگاهانهی آنها با مقیاس مصالح ملی و سپس تلاش برای رسیدگی به حل آنهاست.
به گفته شیخ جمالی، خانهی ملت، امانتکدهای موقت برای شناسایی و حل مشکلات عمومی است و کسانی در پایان کار، خوشنام دنیوی و رستگار اخروی می شوند که در حل مشکلات مردم گام بردارند نه در جهت تشدید و پیچیدهکردن این مشکلات! از این رو تشکیل اتاقهای فکر با حضور کارشناسان متخصص و دلسوز منطقه میتواند نمایندگان را در شناسایی مشکلات محلی و دستیابی به راهکارهای حلالمسائلی یاری نماید.
تاکید بر توجه نمایندگان منتخب به رفاه مردم
امام جمعه اهل سنت بندرعباس در ادامه توجه به رفاه عمومی را مورد اشاره قرار داد و گفت: یکی از مهمترین و اصلیترین فلسفههای قانونگذاری و سیاستگذاری، حداکثرسازی رفاه عمومی است و توجه به این فلسفه، میبایست همواره به مثابهی یک مقیاس در اختیار نمایندگان مجلس قرار داشته و پیش از پیشنهاد یا تصویب قوانین، از خویشتن بپرسند که آیا این قانون در جهت رفاه و آسایش مردم است یا خیر؟ سپس در جهت تصویب آن مبادرت ورزند.
وی با تاکید بر پاسداشت اعتماد عمومی ادامه داد: اعتماد، بنیادیترین و کلیدیترین سرمایهی اجتماعی یک فرد یا جامعه است که اغلب مراودات و مبادلات اجتماعی بر آن استوار است. تفویض وکالت رسیدگی به امور عمومی و به طور کلی اعتبار نمایندگی مردم، مرهون اعتماد است که شفافیت و پاسخگویی، از مؤثرترین روشهای مراقبت از این سرمایهی اجتماعی قلمداد می شود.
تاکید بر گزارش دوره ای نمایندگان از عمکردشان
شیخ جمالی، ارائهی گزارشهای دورهای از عملکرد نمایندگان و ایجاد بسترهایی برای دریافت سئوالات، ابهامات و انتقادات مردم و نیز استماع صبورانه و مبتنی بر سعهی صدر در مواجهه با آنها را نشاندهندهی سلامت شخصیت و عملکرد نمایندگان دانست که از اعتماد عمومی به آنها صیانت میکند.
امام جمعه اهلسنت و جماعت بندرعباس، اهتمام به اثربخشی و کارآمدی را مهم ارزیابی کرد و گفت: یک نمایندهی کارآمد، مطابق برنامهای مدون، فعالیتها و دستاوردهای عملکرد خود را پیش از شروع فعالیت، پیشبینی کرده و مطالبات حوزهی انتخابیاش را شناسایی مینماید؛ یعنی میداند که در دورهی مسئولیتش به دنبال چیست و چگونه آنها را محقق نماید. لذا اصل بر آن است که این دستاوردهای پیشبینیشده، چنان پُرمایه، ملموس و پایدار باشند که در پایان دوره، رضایت و دعای نیک مردم را در پی داشته باشد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰