×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Monday, 29 April , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تولید بیش از ۳ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر در هرمزگان

به گزارش تجارت جنوب آنلاین، عباس مویدی در بازدید از تولیدات عشایر هرمزگان، با اشاره به تولید بیش از ۳ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر در استان هرمزگان، افزود: جامعه عشایر یک جامعه مولد است.

وی عنوان کرد: استان هرمزگان بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ خانوار عشایری دارد که به صورت درون کوچ و برون کوچ در شهرستان‌های حاجی آباد، رودان، بندرعباس، میناب، بستک، بشاگرد، پارسیان، سیریک و جاسک به شکل رمه گردان و کوچ رو زندگی می‌کنند.

مویدی با بیان اینکه جمعیت عشایر استان بیش از ۱۵ هزار نفر است، خاطرنشان کرد: عشایر استان دارای ۵۰ هزار واحد دامی و ۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی هستند و ۱۶ هزار تن محصولات باغی و ۲ هزار و ۵۰۰ تن محصولات زراعی تولید می‌کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به ساماندهی اسکان ۵۰۰ خانوار عشایری عنوان کرد: اقداماتی نیز برای برق دار کردن چاه‌های آب و بهسازی راه‌ها در مناطق عشایری صورت گرفته است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

wp-puzzle.com logo