×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Monday, 29 April , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
معاون اول رییس جمهور به بندرعباس سفر کرد/ سفری که ره آورد بزرگی برای هرمزگان داشت

بهره برداری از بیمارستان تا بنگاه های اقتصادی بزرگ در تحریم ها

به گزارش تجارت جنوب آنلاین، معاون اول رییس جمهور روز گذشته  به همراه وزرای راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، رییس کل بانک مرکزی و رییس بنیاد مستضعفان به منظور افتتاح و بازدید از چند طرح و پروژه مهم در حوزه صنعت و بهداشت و درمان به بندرعباس سفر کرد.

دکتر اسحاق جهانگیری در این سفر یک روزه فاز دوم فولاد سازی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش و بیمارستان فوق تخصصی زنان و زایمان شریعتی بندرعباس و 12 طرح دریایی و بندری در استان هرمزگان را به بهره برداری رساند

وی همچنین از مجموعه بندر و گمرک شهید رجایی بندرعباس بازدید و در جلسه بررسی مسائل گمرکی حاضر شد و در ادامه این سفره یک روزه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان هرمزگان و تبیین برنامه های دولت برای تحقق جهش تولید شرکت کرد.

برای آشنایی با مشخصات پروژه فاز دوم فولاد سازی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش که با حضور معاون اول رییس جمهور افتتاح شد باید گفت: این پروژه با سرمایه گذاری ۳۱۱ میلیون یورو از سوی بنیاد مستضعفان، اجرایی شده است.

با بهره برداری از این فاز، ۱.۲ میلیون تن به ظرفیت تولید شمش در کشور و شرکت فولاد کاوه جنوب کیش اضافه شد و ظرفیت تولید در این شرکت به سالانه ۲.۴ میلیون تن شمش فولادی رسید.

با راه‌اندازی فاز دوم فولاد کاوه جنوب کیش در سال جهش تولید و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، برای نخستین بار در کشور یک خط تولید فولادی، به صورت کامل، به دست متخصصان ایرانی انجام شد.

احداث فاز دوم فولادسازی شرکت فولاد کاوه، اشتغال مستقیم و غیر مستقیم فعلی این کارخانه را به دو برابر افزایش داده است و با راه اندازی این واحد صنعتی برای 800 نفر بصورت مستقیم و برای 6400 نفر بصورت غیرمستقیم اشتغال زایی شده است.

معاون اول رئیس جمهور همچنین در سفر به بندرعباس، با حضور در مجتمع بندری شهید رجایی، ضمن بازدید از پروژه فاز سوم طرح توسعه مجتمع بندری شهید رجایی، روند اجرای این پروژه مهم و راهبردی را بررسی کرد.

دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در این بازدید که با همراهی دکتر فریدون همتی استاندار هرمزگان و مهندس محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی انجام شد، با توضیحات مهندس محمد راستاد معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، در جریان آخرین وضعیت اجرای پروژه فاز سوم طرح توسعه مجتمع بندری شهید رجایی، قرار گرفت.

اجرای پروژه مهم و استراتژیک فاز سوم طرح توسعه مجتمع بندری شهید رجایی به عنوان پروژه اقتصاد مقاومتی اولویت دار از اواخر اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ آغاز شد.

ارتقاء جایگاه بندر کانتینری شهیدرجایی در رقابت با سایر بنادر منطقه، افزایش اسمی تخلیه و بارگیری ترمینال کانتینری از ۶,۳ میلیون TEU به ۸,۴ میلیون TEU برای پهلوگیری شناورهای با ظرفیت ۱۸۴۰۰ TEU و تناژ ۱۸۵۰۰۰ DWT، احداث سه پست اسکله به طول ۱۴۰۰ متر، لایروبی حوضچه شماره ۳ تا ترانزیت تقریبی ۱۷,۵- نسبت به CD به حجم تقریبی ۴ میلیون متر مکعب، خاکبرداری و محوطه سازی و تاسیسات زیربنایی و روبنایی با سطح تقریبی ۱۱۳ هکتار و ساختمان های مورد نیاز و نیز حفاظت ساحلی و اقدامات لازم به طول تقریبی ۱۱۰۰ متر از جمله اهداف تبیین شده برای پروژه فاز سوم طرح توسعه مجتمع بندری شهیدرجایی است.

همچنین طی سفر یک روز معاون اول رییس جمهور 12 طرح دریایی و بندری در هرمزگان به بهره‌برداری رسیدند از جمله این طرح ها می توان به پایانه ترانزیت و صادراتی، احداث مخازن نگهداری فرآورده های نفتی، احداث 12 پست اسکله شناور گردشگری در 6 نقطه تعیین شده از سواحل استان، نوسازی اسکله 16 تا 20 بندر شهید رجایی، نوسازی خطوط ریلی خط 4 راه آهن بندر شهید رجایی و تحویل و بهره برداری از یک فروند بارج جمع آوری آلودگی و قایق تناب گیر اشاره کرد.

گفتنی است، این  طرح های دریایی بندری استان در مجموع با سرمایه گذاری 1400 میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم برای 312 نفر، راه‌اندازی شده‌اند.

بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان و زایمان دکتر شریعتی بندرعباس، از جمله پروژه های مهم و با اهمیت بحش بهداشت و درمان استان است که با حضور دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور به بهره برداری رسید.

بیمارستان شریعتی بندرعباس با زیربنای ۱۰ هزار و ۶۶۰ متر مربع در دو طبقه ساخته شده است.برای ساخت این بیمارستان  که ۱۳۰ تخت بیمارستانی دارد ۱۳۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

بخش‌های این بیمارستان دانشگاهی شامل اورژانس، ۵ اتاق عمل مجهز، بخش‌های زنان، زایمان، مراقبت‌های ویژه، بستری و نوزدان، آزمایشگاه، رادیولوژی و کلینک تخصصی و فوق تخصصی است که با راه اندازی بیمارستان فوق تخصصی زنان و زایمان دکتر شریعتی بندرعباس برای ۲۳۷ نفر پزشک، پرستار، نیروی خدماتی و اداری شغل ایجاد شد.

معاون اول رییس جمهور در پایان سفر یک روزه خود و در  جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان هرمزگان*، گفت: اقتصاد استان هرمزگان دریامحور است و بخش بزرگی از اقتصاد ایران نیز می تواند متکی به دریا باشد لذا با توجه به ظرفیت های استان بایستی تمرکز اصلی در این استان و استان های ساحلی روی اقتصاد دریامحور باشد.

دکتر اسحاق جهانگیری اظهار داشت: شرایط کشور شرایطی سخت و دشوار است اما امیدوار هستیم به فضل الهی بتوانیم از این شرایط با سربلندی عبور کنیم.

دکتر جهانگیری با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد شهدا و ایثارگران خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس همواره بحث از بمباران، تعداد شهدا و تعداد مجروحین بود و همه از حمایت های کشورهای خارجی از عراق سخن می گفتند.

معاون اول رییس جمهور افزود: در آن دوران ملت ایران در یک طرف و همه دنیا در طرف دیگر بود اما با روحیه و درک مشترک از شرایط همه به این باو رسیدند که باید در مقابل این مشکلات ایستادگی کنند.

دکتر جهانگیری با یادآوری اینکه اکثر کشورهای منطقه هر چه داشتند در اختیار صدام قرار می دادند، گفت: البته ملت ایران همواره با بزرگواری از این مسایل عبور کرده و به جهت آنکه این کشورها همسایه ما بوده اند، از خطای آنها چشم پوشی کردیم شاید خودشان بعداً این اشتباهات را جبران کنند.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: هدف دشمنان در جنگ تحمیلی این بود که اگر نتوانند ایران را تجزیه کنند حداقل بخشی از ایران را جدا کنند.

دکتر جهانگیری تصریح کرد: ‌آنچه اجازه نداد دشمنان به اهداف خود برسند ایستادگی مردم و همدلی مسئولین بود و همه روی یک موضع ایستادند و اختلافات داخلی را کنار گذاشتند. اینها درس هایی از دوران دفاع مقدس است که باید همواره در کشور از آن استفاده کنیم و بدانیم که راه عبور از بحران ها و مشکلات همدلی و انسجام است.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به تحریم های ظالمانه و اینکه این تحریم ها پس از توافقات بر ما تحمیل شد، خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای منطقه به خصوص سعودی ها تحریک های زیادی در این زمینه انجام دادند و سعی کردند توافق حاصل شده را بر هم بزنند و هدفشان این بود که نظام جمهوری اسلامی ایران را ساقط و یا حداقل ایران را تسلیم کنند.

دکتر جهانگیری با بیان اینکه مردم ما سختی های فراوانی را تحمل کرده اند، گفت: البته مردم ما نشان داده اند که در مقابل بحران های خارجی مردانه پای کشور ایستاده اند. ایران حوادث بزرگی را در طول تاریخ از سر گذرانده و قطعاً در زمان حمله مغول به ایران نیز عده ای تلاش می کردند که مردم را مأیوس کنند اما مردم ایران با ایستادگی توانستند از بحران های مختلف عبور کنند.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه آمریکا در تحریم های ظالمانه مهم ترین منابع درآمدی کشور نظیر نفت، بیمه های بین المللی و کالاهای صادراتی را هدف قرار داده است، خاطرنشان کرد: با اتکا به سیاست های اقتصاد مقاومتی و با استفاده از تجربیات قبلی توانستیم گلوگاه هایی را که ممکن بود دشمن در شرایط تحریم تحت فشار قرار دهد شناسایی و مسدود کنیم.

دکتر جهانگیری گفت: یکی از دستاوردها برای رفع گلوگاه های تحریم، راه اندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس بود که در آن زمان یکی از دغدغه ها نحوه استفاده از میعانات گازی پارس جنوبی بود که اگر امکان استفاده از این میعانات فراهم نمی شود گاز کشور و به دنبال آن برق و آب قطع می شد.

معاون اول رییس جمهور خاطرنشان کرد: پالایشگاه ستاره خلیج فارس ایستادگی کرد و ما حمایت ها و پشتیبانی های لازم را با اختصاص بودجه کافی انجام دادیم تا این مجموعه بزرگ در مدار تولید قرار بگیرد و امروز در تولید بنزین به جایی رسیده ایم که بنزین به یکی از اقلام صادراتی کشور تبدیل شده است.

دکتر جهانگیری با بیان اینکه به برکت اقتصاد مقاومتی اقدامات مهمی در کشور انجام شده است، اظهار داشت: امروز به واسطه اقداماتی که در عرصه های مختلف انجام شده قادر هستیم بسیاری از نیازهای ضروری خود را تأمین کنیم و در حقیقت واحدها و مدیران تولیدی و صنعتی سعی کردند از دل بحران و تحریم فرصت رشد و شکوفایی اقتصادی به وجود بیاورند.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه اقتصاد ایران از حجم بسیار بزرگی برخوردار خواهد شد و از اقتصادهای بزرگ دنیا محسوب می شود گفت: حجم بالای اقتصاد کشور نشان می دهد

برچسب ها :